Techniek
op maat

Om het beste product te kunnen leveren, is het voor ons belangrijk om te weten wat jij wilt. Nauwkeurigheid bij het inkoopproces is daarbij ontzettend belangrijk. Een kleine fout kan grote en vervelende gevolgen hebben. Wij kunnen dit voorkomen door jarenlange ervaring en kennis die we opgebouwd hebben. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek om te zorgen dat je een perfect product zonder fouten krijgt. Zo komen we met een passend advies.

Veerstift toepassing-min

Productontwikkeling

Ook het technisch uitwerken van nieuwe ideeën doen we graag. Met onze specialistische kennis van aluminium zijn we in staat om mee te denken op de snijpunten van bedrijfsvoering, kwaliteit, techniek en, niet onbelangrijk, de kostprijs.

We werken daarin veel samen met betrouwbare contacten binnen en buiten Europa. Verscheidene fabrieken, waar wij profielen afnemen, hebben het keurmerk Qualicoat of Qualanod. 

Dalupo - 51-min
Dalupo - 46-min

Metaalwaren

Wij leveren alle metaalwaren die je wenst: stanswerk, lasergesneden producten, CNC draai- en freeswerk. CNC draaiwerk wordt bewerkt door computergestuurde machines. Op die manier kun je grote oplages van exact hetzelfde product laten maken.

47
CNC part-1.jpg
IMG_8518-min.jpg

Mohair borstels

Mohair borstels gebruik je in combinatie met aluminium profielen. Bijvoorbeeld om een opening af te dichten. Of als beschermlaag, zodat een aluminium profiel niet beschadigt. 

Taatsdeurscharnieren

Het OPENUP™ taatsdeurscharnier van Dalupo is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn deuren maximaal wil benutten. 

Aluminium profielen

Op zoek naar aluminium profielen op maat? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten voor de beste prijs en in elk gewenst ontwerp.

Iets nodig?

We staan altijd open voor optimalisaties en vernieuwingen. Dus heb je een uitdaging voor ons? Laat van je horen.

Dalupo - 11-min