Over Hendrik Jan, de eigenaar

‘Sinds 2012 ben ik eigenaar van aluminium profielen leverancier Dalupo. Vanaf de oprichting van Dalupo in 2012 ben ik actief betrokken bij de im- en export van met name aluminium profielen op maat. Ik ken de markt en beschik over goede contacten. Hierdoor ben ik in staat om voor mogelijke knelpunten oplossingen te vinden.'

 

 
Eigenaar aluminium profielen leverancier Dalupo

 

'Ik hecht aan een goede en eerlijke relatie met mijn klant. Daarbij denk ik graag actief mee en het liefst ook ver vooruit. 

Om het beste product te kunnen leveren aan mijn klant, is het voor mij belangrijk om te weten wat de klant wil. Ik vind nauwkeurigheid bij het inkoopproces ontzettend belangrijk. Een kleine fout kan grote en vervelende gevolgen hebben. Daarom ga ik altijd eerst in gesprek om een goed beeld te krijgen van de wensen. Zo kan ik met een passend advies komen. 

Ook het technisch uitwerken van nieuwe ideeën is iets wat ik graag doe. Met mijn specialistische kennis van het product aluminium ben ik in staat om met u mee te denken op de snijpunten van bedrijfsvoering, kwaliteit, techniek en, niet onbelangrijk, de kostprijs.  

Buiten werktijd zorg ik samen met mijn vrouw voor onze drie kinderen. Daarnaast tennis ik graag en vind ik het heerlijk om, bij mooi weer, een rondje te rijden in mijn oldtimer.’

Over Dalupo, uw aluminium profielen leverancier

 

Dalupo is sinds 2012 als aluminium profielen leverancier actief op de markt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van profielen op maat. Bij ons is het mogelijk om aluminium extrusieprofielen af fabriek te laten poedercoaten of anodiseren.

We werken veel samen met betrouwbare contacten binnen en buiten Europa. Verscheidene fabrieken, waar wij profielen afnemen, hebben het keurmerk Qualicoat of Qualanod. 

Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met andere producten, zoals:

Voorheen verkochten we deze producten alleen als accessoires bij aluminium profielen. Omdat we de opties voor onze klanten wilden uitbreiden, hebben we van deze producten een apart bedrijfsonderdeel gemaakt. Daarom is het bij ons nu mogelijk losse metaalwaren en mohair borstels aan te schaffen.

We gaan graag met onze klanten in gesprek om te horen wat hun wensen zijn. Er is veel bij ons mogelijk, we denken graag met u mee. Dus bent u op zoek naar een aluminium profielen leverancier, laat u door ons terugbellen

Over_onze_kracht2

Wilt u teruggebeld worden?