Innovatie
op maat

Soms heb je dat: een product dat net niet lekker werkt. Of je zoekt een iets dat nog niet bestaat. Of je hebt een specifieke oplossing nodig. Wij vinden het een uitdaging om jou aan je gewenste product te helpen. Dus ben je op zoek naar maatwerk? We gaan graag met je om tafel!

Laat je door ons terugbellen
Veerstift toepassing-min

Unicorner®

Op deze pagina laten we je graag een paar voorbeelden zien van onze innovaties. De Unicorner® is onze meest recente innovatie. Deze maakten we op verzoek van een klant. 

Unicorner.jpg
Bevestiging unicorner.jpg
Unicorner toepassing.jpg

Bij ons horsysteem moet je normaal gesproken in verstek zagen, dus onder een hoek van 45 graden. Om ervoor te zorgen dat je de hoek na het maken van de hor niet meer ziet, komt dat zagen behoorlijk nauw. Als je machines hebt die je goed kunt afstellen is dat geen probleem. Maar voor jouw particuliere klant is dat best lastig. Of voor jezelf als je je machines niet tot je beschikking hebt. Dan is het best handig als je die 45 graden kunt vergeten.

Daarom bedachten wij de Unicorner®. Dit is een hoekstuk dat past op haaks gezaagde horprofielen. Met de Unicorner® krijg je met alleen recht zagen sowieso een strakke hor. Je schuift de unicorner in het profiel, je draait hem aan met een imbussleutel en hij zit! 

Het veerstifthuis

Het veerstifhuis is ook een voorbeeld van een productontwikkeling op verzoek. Waarvoor had onze klant een oplossing nodig? Een standaard veerstiftset heeft twee nadelen. Je moet de hor achterstevoren gebruiken om hem van binnenuit te bedienen. En je hebt maar heel weinig ruimte tussen het profiel en het pinnetje. Het veerstifthuis lost dat allemaal op! 

Naar de webshop
Veerstifthuis 3042-min

“Top leverancier van profielen voor horren! Uitstekende service en levertijd, al jaren goede ervaringen. Een echte aanrader.”

Fred Dolman
Dalupo - 40a-min