Metaalwaren

Wij kunnen alle metaalwaren leveren die je wenst: stanswerk, lasergesneden producten, draai- en freeswerk. Daarnaast hebben wij ook grendels en scharnieren in het assortiment.

Bel ons om je wensen te bespreken
veerstift 3040-min

Stansen metaal en lasersnijden

Onze stansproducten laten we maken in China. Waarom? De kosten voor een mal zijn daar een stuk lager dan in Europa. Om een concreet voorbeeld te geven: voor een vrij complex product zou de mal in Nederland bijna het tienvoudige kosten. Daarnaast is ook de stuksprijs van belang. Ook die is in China aanmerkelijk lager dan in Europa. 

Dalupo - 41-min

Kosten

Wil je een product laten stansen, dan is een minimale afname van 5000 stuks nodig. Is dit teveel? Dan is lasersnijden en zetten nog een optie. Dat kan al vanaf 1 product. De prijs per stuk is wel hoger dan bij stansen, maar het voordeel is dat je geen malkosten hebt.

Levering

De levertijd voor metaalwaren is 3 maanden bij standaard vervoer per boot. Vaak is luchtvracht ook een geschikte manier als de producten niet te groot zijn. Dan kun je het product in 4 weken geleverd krijgen.

Materiaal

Zeker weten dat je product van het optimale materiaal wordt gemaakt? Dan voeren we materiaaltesten voor je uit bij onafhankelijke bedrijven.

laser cutting-52.jpg

Scharnieren en grendels

Op zoek naar scharnieren of grendels? Ze zijn voor allerlei toepassingen inzetbaar. Wij leveren standaardproducten, maar je kunt bij ons ook een product op maat bestellen. We bieden bijvoorbeeld gepoedercoate RVS-scharnieren. Of een grendel van geanodiseerd aluminium. 

Bevestiging van de grendelpin

Grendelpinnen kunnen op verschillende manieren bevestigingd worden, zoals met een popnagel of door de pin als een schroef in de grendel te draaien. Zelfs een extra popnagel is mogelijk, ook voor gepoedercoate grendels. 

Iets nodig?

We staan altijd open voor optimalisaties en vernieuwingen. Dus heb je een uitdaging voor ons? Laat van je horen.

Dalupo - 13-min