Aluminium
profielen op maat

Op zoek naar aluminium profielen op maat? Wij leveren onze klanten kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen voor de beste prijs. Deze profielen zijn door jou of ons naar wens ontworpen. 

Heb je een idee over een maatwerkprofiel, maar niet de kennis en expertise om dit technisch uit te werken? Dan ben je bij Dalupo aan het juiste adres. We beschikken over tekenprogrammatuur en de mogelijkheden om maatwerkprofielen naar wens te leveren. Wij zetten jouw idee om in een aluminium profiel op maat. 

Dit zoek ik
67-min

Speciaal profielen

Wij doen wereldwijd zaken met aluminium producerende fabrieken. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we topkwaliteit aanbieden tegen de beste prijs. 

Wij maken jouw wensen mogelijk! Iedere fabriek heeft zijn eigen specialiteit. Doordat we niet exclusief gebonden zijn aan één fabriek, worden we niet beperkt in onze mogelijkheden. Jij als klant kan daardoor maximaal profiteren van onze speciaal profielen.

Dalupo - 37-min
68-min

5 voordelen

  1. Laag gewicht
  2. Verhouding tussen sterkte en gewicht is gunstig
  3. (Bijna) geen beperkingen in hoe de profielen vormgegeven worden
  4. Energiebesparende constructies
  5. Minder bewerkingen nodig

Bij het ontwerpen van het aluminium profiel bepaal je al waar en hoe het gebruikt zal worden. Op deze manier zijn er meestal geen dure nabehandelingen nodig. Verschillende aluminium onderdelen kunnen, in tegenstelling tot andere metalen, uit één stuk gemaakt worden. Dit kan tegen lagere kosten en met grotere precisie dan bij alternatieve metalen. 

Dalupo - 46a-min

Dit bieden wij

  • Oppervlaktebehandelingen: wij zijn gespecialiseerd in geanodiseerde en gepoedercoate extrusieprofielen. We leveren je profielen die volgens de Qualicoat en/of Qualanod voorschriften geproduceerd zijn. 
  • Engineering: wij helpen je bij het uittekenen en ontwerpen van een maatwerkprofiel. Vraag naar de mogelijkheden!
  • Bewerkingen: Dalupo maakt het je graag makkelijk door je aluminium profielen op maat bewerkt aan te leveren. Er zijn veel bewerkingen mogelijk: zagen, boren, tappen, ponsen en thermisch onderbreken. 
  • Legeringen: heb je de wens om een profiel in een speciale aluminiumlegering te laten maken? Laat het ons weten.
  • Verpakking: wil je een speciale manier van verpakken? Wij verpakken je aluminium profielen op maat met de grootste zorg. Dat doen we op de standaard manier of op jouw manier.

Aluminium extruderen

Het maken van een profiel uit een blok aluminium heet extruderen. We vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat.

Meer informatie over extruderen
97-min

Poedercoaten

Poedercoating is één van de oppervlaktebehandelingen die jouw maatwerkprofiel kan krijgen.

57
36-min

Anodiseren

Wij leveren ook geanodiseerde profielen op maat.