Welk horsysteem
​​​​​​heb je nodig?

We leveren een volledig onderdelenpakket voor verschillende horsystemen. Zo hebben we voor elk raam een passend horprofiel. Wij werken samen met fabrikanten en zorgen voor kwaliteitsinspecties ter plaatse. Dan weet je zeker dat je iets goeds te pakken hebt.

Dalupo - 14-min

We leveren in lengtes van 6 meter en verpakkingen van 10 lengtes. De minimale bestelhoeveelheid is 50 lengtes. De profielen zijn uit voorraad leverbaar.

Al onze profielen zijn van aluminium. Dat roest niet. En de poedercoating, die voldoet aan de Qualicoat-norm, zorgt ervoor dat de hor jarenlang mooi blijft. Onze profielen zijn in diverse RAL-kleuren beschikbaar. Verven of onderhoud is niet nodig. Af en toe schoonmaken is voldoende.

In grote lijnen zijn horsystemen onder te verdelen in drie groepen: raamhorren, rolhorren en plissésystemen.

Dalupo - 51-min
Dalupo - 41-min

Stel je eigen hor samen

Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, hebben we een assemblageanimatie gemaakt. Hierin stel je de hor helemaal naar eigen wens samen. 

Raamhorren

Raamhorren zijn de meest gebruikte systemen voor insectenwering. Wij leveren onderdelen voor inzethorren. Deze horren zijn makkelijk en snel te produceren. 

20 mm grijs.jpg
Dalupo - 37-min

We leveren ook een universele variant waar je alle kanten mee op kunt. Met verschillende accessoires maak je dit systeem op maat voor vrijwel alle kozijnconfiguraties. 

Plaatje bij Stap 1 rolhorren 2-min.png

Rolhorren

Dalupo levert een rolhorsysteem van ongekende klasse. Door de slimme constructie waait het gaas nagenoeg niet uit. De smalle cassette is maar 36 mm diep en is daardoor in veel meer situaties toepasbaar. Een rem zorgt ervoor dat het gaas zich rustig oprolt. En de sluiting klikt onderaan de zijgeleiders vast en open je met een simpele handbeweging.

Het systeem kan ‘op de dag’ en ‘in de dag’ worden gemonteerd. Het is eenvoudig op maat te zagen. Zwart gaas met een hoogte van 1700 mm is de standaard, maar 2400 mm is ook een optie. De maximale breedte is 1600 mm.

Plissésystemen

We bieden plissésystemen voor hordeuren en als raamoplossing. Ook dit is een halffabricaat dat je zelf op maat maakt; zowel ‘op de dag’ als ‘in de dag’. Het slanke systeem is maar 22 mm dik. En het is fluisterstil door het gebruik van koorden in plaats van een ketting.

De aluminium profielen zijn in drie kleuren leverbaar: 
•    RAL 9010 (wit)
•    RAL 9001 (crèmewit)
•    RAL 7016 (antraciet) 

Het gaas is leverbaar in zwarte uitvoering. Met aluminium hoekstukken zet je het frame eenvoudig in elkaar tot een stevig geheel. Het plisségaas zit in een cassette en kan in elke gewenste positie blijven staan zonder magneet of andere sluiting.

Plaatje bij Stap 1 plissesystemen-min
Dalupo - 47-min

Hoeklijnen

Wij leveren hoeklijnen 20x20x2mm, 30x20x2mm, 40x20x2mm en 70x20x2mm als halffabrikaat uit voorraad. Als plisséhordeuren 'op de dag' worden gemonteerd, worden deze 40x20x2mm hoeklijnen toegepast als montagemiddel. Hoeklijnen 70x20x2mm worden gebruikt voor montage van rolluiken. 

In deze kleuren beschikbaar

RAL 9001 RAL 7016
RAL 9010 RAL 9005 structuur
RAL 9016  

Onze achtergrond

Voor horren is een aluminium profiel altijd de basis. Daarmee is voor ons het balletje gaan rollen. Want we zijn in 2010 gestart met alleen aluminium profielen. Met de kennis die we sindsdien hebben opgedaan, konden we een groothandel in horonderdelen opzetten. 

Zoek je een product dat niet in onze catalogus staat? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!
 

Dalupo - 39-min
Dalupo - 36-min
Veerstift toepassing-min

Techniek op maat

We leveren graag maatwerk. Dus als er iets niet lekker werkt, als je een specifieke oplossing zoekt, als iets nog niet in de markt is: we zetten er graag onze tanden in. 

Zo ontwikkelden we het veerstifthuis voor een klant. Waarom? Een standaard veerstiftset heeft twee nadelen. Je moet de hor achterstevoren gebruiken om hem van binnenuit te bedienen. En je hebt maar heel weinig ruimte tussen het profiel en het pinnetje. Het veerstifthuis lost dat allemaal op! 

Het veerstifthuis is een horonderdeel. We gaan ook graag aan de slag met vraagstukken die geen horonderdelen zijn.

“Zeer prettig bedrijf, snelle leveringen en betrouwbaar.”

Roel Grootjans
Dalupo - 37-min
Dalupo - 25-min

Onze service

We zijn geen dozenschuivers. We helpen onze klanten graag écht verder. Dus heb je een vraag? Laat even van je horen, dan denken we met je mee. 

Ook hebben we altijd voldoende voorraad, zodat je nooit misgrijpt. Zo kan ook jouw werk en levering altijd door. Heb je speciale wensen? We helpen je graag verder.

Ook bij ons bestellen?

We hebben ruim 12 jaar ervaring met het leveren van kwalitatief goed én betaalbaar materiaal. We helpen ook jou graag verder met scherpe prijzen op maat. Daarvoor hebben we wat meer informatie nodig. En we vinden het prettig om altijd even persoonlijk kennis te maken. Bel ons via 085-016 24 34 of laat je gegevens achter. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Vraag je account aan
Dalupo - 27-min