Mohair borstels

Mohair borstels kunnen gebruikt worden in combinatie met aluminium profielen. Bijvoorbeeld om een opening af te dichten. Of als beschermlaag, zodat een aluminium profiel niet beschadigd. 

 
Mohair borstels

 

Mohair borstels worden gemaakt van polypropyleen (PP). Wij verkopen zowel indoor- als outdoor kwaliteit. De borstels zijn leverbaar in de kleuren grijs of zwart. Standaard rugbreedte is 4,8 of 6,9mm. We kunnen de borstels leveren in zelfklevende en niet-klevende variant. Het is mogelijk om het garen te behandelen met siliconen, zodat dit waterafstotend wordt.

Verder kunt u kiezen uit standaard flexibel garen (in diverse kleuren leverbaar) of stugger onbehandeld garen voor verhoogde weerstand. De haren kunnen vastgemaakt worden door middel van hitte om ervoor te zorgen dat het herstelvermogen hoog is na drukuitoefening. Bijvoorbeeld na het sluiten van een plissé deur. Onze borstels zijn goed bestand tegen slijtage en hebben een lage wrijving. Hierdoor verbeteren (indien van toepassing) de schuifprestaties. Daarnaast is het ook mogelijk om door middel van vinnen in het midden of aan de zijkant van de borstel de tochtwering nog beter te maken. De verpakking kunnen we voor uw personaliseren. 

Kortom: opties te over als het gaat om mohair borstels. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? We bellen u graag terug om samen te bepalen wat de meest geschikte borstelsamenstelling voor uw toepassing is. 

 

Een mohair borstel heeft een rug van geweven draad. Het is bij ons ook mogelijk om borstels met kunststof geëxtrudeerde rug te bestellen. Bij een geëxtrudeerde rug staan de haren van de borstel veel minder uit elkaar. Daarnaast vergroot dit het montagegemak. Met een geëxtrudeerde rug is het ook mogelijk om borstels in een hoek geleverd te krijgen. 

Meer weten? Neem contact op!

Mohair borstel in aluminium profiel

Wilt u teruggebeld worden?