Aluminium profielen op maat

Op zoek naar aluminium profielen op maat? Wij leveren onze klanten kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen voor de beste prijs. Deze profielen zijn door u of ons naar wens ontworpen. 

Hebt u een idee over een maatwerkprofiel, maar niet de kennis en expertise om dit technisch uit te werken? Dan bent u bij Dalupo aan het juiste adres. We beschikken over tekenprogrammatuur en de mogelijkheden om maatwerkprofielen naar wens te leveren. Wij zorgen dat wat u in uw hoofd hebt, omgezet wordt in een aluminium profiel op maat. 

 
Aluminium profielen op maat
Aluminium profiel op maat

 

Speciaal profielen

Wij doen wereldwijd zaken met aluminium producerende fabrieken. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we topkwaliteit aanbieden tegen de beste prijs. We voeren ter plekke inspecties uit. Wanneer u dat wenst, kunnen hiervan inspectierapporten afgegeven worden.

Wat u wenst maken wij mogelijk! Iedere fabriek heeft zijn eigen specialiteit. Doordat we niet exclusief gebonden zijn aan één fabriek, worden we niet beperkt in onze mogelijkheden. U als klant kan daardoor maximaal profiteren van onze speciaal profielen.

5 voordelen van aluminium profielen op maat

  1. Laag gewicht

  2. Verhouding tussen sterkte en gewicht is gunstig

  3. (Bijna) geen beperkingen in hoe de profielen vormgegeven worden

  4. Energiebesparende constructies

  5. Minder bewerkingen nodig

Bij het ontwerpen van het aluminium profiel kunt u al bepalen waar en hoe het gebruikt zal worden. Op deze manier zijn er meestal geen dure nabehandelingen nodig. Verschillende aluminium onderdelen kunnen, in tegenstelling tot andere metalen, uit één stuk gemaakt worden. Dit kan tegen lagere kosten en met grotere precisie dan bij alternatieve metalen. 

Aluminium profiel China

Wat kunnen wij bieden?

Oppervlaktebehandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in geanodiseerde en gepoedercoate extrusieprofielen. We kunnen u profielen leveren die volgens de Qualicoat en/of Qualanod voorschriften geproduceerd zijn. 

Engineering

Wij kunnen u helpen bij het uittekenen en ontwerpen van een maatwerkprofiel. Vraagt u naar de mogelijkheden!

Bewerkingen

Dalupo maakt het u graag makkelijk door uw aluminium profielen op maat bewerkt aan te leveren. Er zijn veel bewerkingen mogelijk, zoals zagen, boren, tappen, ponsen en thermisch onderbreken. 

Legeringen

Heeft u de wens om een profiel in een speciale aluminiumlegering te laten maken? Laat het ons weten.

Verpakking

Wenst u een speciale manier van verpakken? Wij verpakken uw aluminium profielen op maat met de grootste zorg. Dat kunnen we doen op de standaard manier. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een speciale manier van verpakken te kiezen. 

Wilt u teruggebeld worden?