Taatsdeurscharnieren

Dalupo levert een tweetal soorten taatsdeurscharnieren, ook wel pivot of pivoterende scharnieren genoemd.
Onze Openup-taatsdeurscharnieren kunnen zowel in houten als in metalen deuren worden toegepast.

 
Tape
5009 magneettape 2

Magneettape

De magneettape is voorzien van een stevige 3M tapelaag met daarop een laag magneet. De magneettape wordt geleverd in de kleur zwart. Het magneettape is verkrijgbaar in 2 breedtes, 15mm en 20mm. Deze afmetingen hebben we op voorraad en zijn direct leverbaar. Op verzoek kunnen we de maat naar uw wensen aanpassen.Er zit 10 strekkende meter op een rol. 

IJzertape 

IJzertape, of staalband, bestaat uit een tapelaag met daarop een laag wit gelakt ijzer. Wij leveren ijzertape in de kleur RAL 9010. De breedte van het staalband is 12,5 mm. Er zit 50 strekkende meter op een rol. Bent u op zoek naar staalband, dat geschikt is voor vochtige ruimtes? Daar hebben wij de oplossing voor! RVS-tape is namelijk heel geschikt om te gebruiken in een vochtige omgeving.

5011 ijzertape 2
5011 ijzertape 1

RVS-tape

RVS-tape bestaat uit gelakt RVS. We kiezen bewust niet voor gelakt staal, omdat dit de neiging heeft om te gaan roesten. RVS lost het roestprobleem op. Normaal gesproken is RVS niet magnetisch, maar middels een speciaal gepatenteerd procedé is dit wel magnetisch te maken. 

Wilt u teruggebeld worden?