Dit zijn wij,
Dalupo

Je bent een ondernemer die alleen maar het beste voor zijn klanten wil. Snappen wij helemaal. Zo zitten wij ook in elkaar. Dus wil je een echt goede hor in je assortiment? 
We staan voor je klaar.

Ontdek ons team
Dalupo - 11-min

Wij leveren complete horsystemen die je zelf helemaal op maat maakt. Met alleen de beste materialen en service op topniveau. Dus komt je ergens niet uit of mis je een onderdeel? Dan vinden we een oplossing. Neem geen risico met je business en ga voor kwaliteit.

Bovendien levert Dalupo altijd uit voorraad, dus je grijpt nooit mis. De zaken moeten door! En ook al zijn we dé horspecialist van Nederland, we doen geen vlieg kwaad. Dus je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie.

Dalupo - 50-min

Onze achtergrond

Voor horren is een aluminium profiel altijd de basis. Daarmee is voor ons het balletje gaan rollen. Want we zijn in 2010 gestart met alleen aluminium profielen. Met de kennis die we sindsdien hebben opgedaan, konden we een groothandel in horonderdelen opzetten. 

Zoek je een product dat niet in onze catalogus staat? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!
 

Dalupo - 39-min
Dalupo - 36-min
Veerstift toepassing-min

Techniek op maat

We leveren graag maatwerk. Dus als er iets niet lekker werkt, als je een specifieke oplossing zoekt, als iets nog niet in de markt is: we zetten er graag onze tanden in. 

Zo ontwikkelden we het veerstifthuis voor een klant. Waarom? Een standaard veerstiftset heeft twee nadelen. Je moet de hor achterstevoren gebruiken om hem van binnenuit te bedienen. En je hebt maar heel weinig ruimte tussen het profiel en het pinnetje. Het veerstifthuis lost dat allemaal op! 

Het veerstifthuis is een horonderdeel. We gaan ook graag aan de slag met vraagstukken die geen horonderdelen zijn.

Ontmoet ons team

We gaan graag met onze klanten in gesprek om te horen wat de wensen zijn. Er is bij ons veel mogelijk en we denken graag met je mee voor een passend advies. We hechten aan een goede en eerlijke relatie. Daarom staan we als team altijd voor je klaar. Tot snel!

Dalupo - 7-min
Hendrik Jan van Dalfsen
Ik denk graag mee over nieuwe producten
Dalupo - 1-min
Harald Reuvers
Ik doe de orderverwerking en klantbezoeken
Dalupo - 4-min
Marja Sedee
Ik leid alles in goede banen
Dalupo Aad.jpg
Aad Houtman
Ik hou me bezig met commercie

“Top leverancier van profielen voor horren! Uitstekende service en levertijd, al jaren goede ervaringen. Een echte aanrader.”

Fred Dolman
Dalupo - 40a-min